Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g9g14kcal1.9g0.2g0.6g0g
Fetajuusto (Pirkka)4.7g13kcal0.7g0g1.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.9g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g84kcal5.6g3.4g5g0.4g
Valittu annoskoko37g42kcal2.8g1.7g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal1.4g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g114kcal7.6g4.6g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136772