Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.5g2kcal0.3g0.2g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g3.5g6.3kcal0g0.3g0g0g
Mustikka11g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.8g6.5kcal0.2g1g0.1g0.2g
Sokeri 1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g162kcal3.6g22.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko37g81kcal1.8g11.4g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g41kcal0.9g5.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g220kcal4.9g31.1g6.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956