Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g28g248kcal0g0g28.1g0g
Viinietikka 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g517kcal2g0g57.8g0g
Valittu annoskoko37g259kcal1g0g28.9g0g
Annoskoko puolitettuna18g129kcal0.5g0g14.5g0g
Arvot/100g100g709kcal2.7g0g79.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495