Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g76kcal5.2g2.6g4.8g1g
Valittu annoskoko37g38kcal2.6g1.3g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.3g0.7g1.2g0.3g
Arvot/100g100g103kcal7.1g3.5g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452