Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 10g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl4.9g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g58kcal4g3.8g2.6g0.6g
Valittu annoskoko37g29kcal2g1.9g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g79kcal5.5g5.2g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759