Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Keittojuures, Pirkka7.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g3.9g5.9kcal0.8g0g0.3g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g23kcal2g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko37g11kcal1g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.5g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139