Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino7.8g27kcal1.8g4.1g0.3g0.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g113kcal9g10.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko37g56kcal4.5g5.2g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal2.3g2.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g154kcal12.3g14.2g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649