Pohatan papusoppa

Kuullota sipuli, lisää joukkoon pavut ja tomaattipyre sekä paseeratut tomaatit.

Keittele 10 min hiljalleen.

Lisää smetana ja mausteet (valkosipuli, mustapippuri, suola, hitunen sitruunamehua ja tabascoa).

Keittele vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Tiab

Tiab sanoi...

Ihanaa lohturuokaa, kevyemmän version saa kun jättää smetanan pois. Itselle tosin juuri se smetana tekee tästä maailman parasta :) .

sunnuntai 02.09.2012 klo 12:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa23g19kcal1g3g0.2g0g
Smetana, vähänlaktoosinen (Rainbow), annos 120g3.3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tomaattisose pomi1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g64kcal2.4g7.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko37g32kcal1.2g3.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.6g1.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g88kcal3.3g9.8g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306386