Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto3.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g91kcal5.6g1.8g6.8g0.8g
Valittu annoskoko37g46kcal2.8g0.9g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g23kcal1.4g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g124kcal7.6g2.5g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158