Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)5.9g6.2kcal0.9g0.1g0.2g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Munakoiso 7.8g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kikherne säilötty Bonduelle5.2g6.7kcal0.3g1g0.2g0.3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.8g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g48kcal2.6g4.2g1.8g1.6g
Valittu annoskoko37g24kcal1.3g2.1g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.7g1.1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.7g2.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880