Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka8.4g26kcal0.8g5.1g0.2g1.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g51kcal1.6g10.2g0.4g2.6g
Valittu annoskoko37g26kcal0.8g5.1g0.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.4g2.6g0.1g0.7g
Arvot/100g100g70kcal2.2g13.9g0.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742