Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Tonnikala öljyssä 7g13kcal1.9g0g0.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g2g5.7kcal0.6g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g114kcal7.2g10.6g4.4g1g
Valittu annoskoko37g57kcal3.6g5.3g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal1.8g2.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139