Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki5.5g4.9kcal0.8g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g63kcal4g4.6g2.6g1g
Valittu annoskoko37g31kcal2g2.3g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.5g6.3g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470