Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g9g23kcal1.4g0.1g2g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi4g19kcal0.4g0g1.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g9g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g106kcal3.8g2.2g8.8g0.2g
Valittu annoskoko37g53kcal1.9g1.1g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal1g0.6g2.2g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.2g3g12g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274