Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 8.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 5.1g7kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika, punainen7.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 2.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Auringonkukkaöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g63kcal2.2g3.6g4g1g
Valittu annoskoko37g32kcal1.1g1.8g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.6g0.9g1g0.3g
Arvot/100g100g86kcal3g4.9g5.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381