Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)3.7g7.2kcal0.4g0.9g0.2g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g13g19kcal2g0.5g1g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 3.7g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g67kcal5.8g4.8g2.4g0.6g
Valittu annoskoko37g34kcal2.9g2.4g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1.5g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g92kcal7.9g6.5g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676