Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4.5g6.3kcal0.9g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Punajuuri 6.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juuriselleri 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g25kcal2.2g1.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko37g13kcal1.1g0.9g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g6kcal0.6g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g34kcal3g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578