Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 15g86kcal3g2.8g7g0.5g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g7.5g22kcal0.2g5.1g0g0.6g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g0.9g7.5kcal0g0g0.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g9g55kcal0g0g9.4g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g366kcal6.4g22.2g34.6g2.2g
Valittu annoskoko37g183kcal3.2g11.1g17.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g92kcal1.6g5.6g8.7g0.6g
Arvot/100g100g499kcal8.7g30.2g47.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864