Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.6g27kcal1g5.3g0.2g0.3g
Voi 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g107kcal4.6g12.8g4g0.6g
Valittu annoskoko37g54kcal2.3g6.4g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal1.2g3.2g1g0.2g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356