Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g13g18kcal2g0.3g0.9g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli6.3g11kcal0.4g0.2g0.9g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g5.5g19kcal0.7g3.7g0.1g0.4g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g5g13kcal0.9g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g125kcal8g9g5.8g1g
Valittu annoskoko37g62kcal4g4.5g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal2g2.3g1.5g0.3g
Arvot/100g100g170kcal10.9g12.2g7.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116