Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl4.7g17kcal0.6g3.3g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)5.6g17kcal0.5g3.4g0.1g0.8g
Fariinisokeri8.2g33kcal0g8.2g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Muna, annos 60g2.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 8.4g3.7kcal0g0.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g248kcal2.8g30.8g12.4g2.2g
Valittu annoskoko37g124kcal1.4g15.4g6.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g62kcal0.7g7.7g3.1g0.6g
Arvot/100g100g338kcal3.8g42g16.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592