Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)19g24kcal3.9g0.1g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g6.2g8.1kcal0.3g0.3g0.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.8g31kcal2.3g0g2.3g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ruohosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g128kcal13.2g0.8g7.6g0g
Valittu annoskoko37g64kcal6.6g0.4g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal3.3g0.2g1.9g0g
Arvot/100g100g175kcal18g1.1g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096