Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 5.9g1.9kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkku,tuore 100g15g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)16g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g27kcal1.2g2.2g1g0g
Valittu annoskoko37g14kcal0.6g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g37kcal1.6g3g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712