Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 5.3g18kcal0.3g4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g57kcal1g8.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko37g29kcal0.5g4.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.3g2.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.4g11.7g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469