Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g6.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kirjolohifilee 3.5g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Juuriselleri 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g28kcal1.8g2.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko37g14kcal0.9g1.1g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.4g3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411