Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g8.5g2.9kcal0g0.6g0g0.2g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g8.5g7.1kcal0.1g1.5g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7g51kcal0g0g5.6g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)8.5g31kcal1.2g4.6g0.7g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g220kcal2.6g22.2g12.6g2.6g
Valittu annoskoko37g110kcal1.3g11.1g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna19g55kcal0.7g5.6g3.2g0.7g
Arvot/100g100g297kcal3.5g30g17g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864