Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g6.7g23kcal0.9g4.2g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 9g18kcal1.9g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1.2g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1.5g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g106kcal6g10.2g4g1.6g
Valittu annoskoko37g53kcal3g5.1g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g27kcal1.5g2.6g1g0.4g
Arvot/100g100g144kcal8.1g13.8g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=455124