Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g6g12kcal1g0.1g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g48kcal2.6g4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko37g24kcal1.3g2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.7g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.4g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395