Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna, paistettu 1.4g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.1g17kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 5.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5.2g2kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g5.2g18kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g241kcal3.4g28.8g12g2g
Valittu annoskoko37g121kcal1.7g14.4g6g1g
Annoskoko puolitettuna18g60kcal0.9g7.2g3g0.5g
Arvot/100g100g328kcal4.6g39.1g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790