Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g7.8g4.7kcal0.8g0.3g0g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g4.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g217kcal5g36.4g5.2g1g
Valittu annoskoko37g108kcal2.5g18.2g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g54kcal1.3g9.1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g293kcal6.8g49.2g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920