Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vehnälese 1g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Ruislese 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0g0.3g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g2.6g10kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)7.9g28kcal0.9g5.4g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g158kcal5.4g29.2g0.8g3.6g
Valittu annoskoko37g79kcal2.7g14.6g0.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna19g40kcal1.4g7.3g0.2g0.9g
Arvot/100g100g214kcal7.3g39.6g1.1g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948