Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala13g32kcal1.2g5.8g0.2g1.3g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio5.8g17kcal2g0g1g0g
Tonnikala vedessä 8.7g9kcal2g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.2g5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g135kcal12.8g11.8g3.4g2.6g
Valittu annoskoko37g68kcal6.4g5.9g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g34kcal3.2g3g0.9g0.7g
Arvot/100g100g184kcal17.4g16g4.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375