Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g7.8g56kcal0.1g0.1g6.2g0g
Fariinisokeri7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.8g5.8kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Pandan tumma suklaa 150 g2.7g15kcal0.1g1.4g0.9g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g3.9g21kcal0.4g2.1g1.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2g11kcal0.4g0.1g1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g328kcal4.6g25.8g23.6g0.8g
Valittu annoskoko37g164kcal2.3g12.9g11.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g82kcal1.2g6.5g5.9g0.2g
Arvot/100g100g445kcal6.2g35g32g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773