Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Parmesan formaggio da pasta0.9g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla9g5.1kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss4.7g15kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g77kcal4.8g3.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko37g38kcal2.4g1.7g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal1.2g0.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g104kcal6.5g4.6g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318