Kaalilaatikko, sikahyvä

Kaalit ja sipulit haudutetaan (alle tunti) tai kuullotetaan.

Kaikki aineet sekaisin, uuniin 200c tunnin verran.

Paistamisen loppupuolella juustoraastetta vielä pinnalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 473 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.1kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suolakurkkuja felix (Felix), annos 310g2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche 18 % 200 g (Rainbow), annos 100g3.9g7.4kcal0.1g0.1g0.7g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g2.6g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g63kcal4.2g2.6g3.8g0.8g
Valittu annoskoko37g31kcal2.1g1.3g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1.1g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.7g3.5g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316077