Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g9g12kcal0.5g0.3g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g86kcal4.4g6.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko37g43kcal2.2g3.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g22kcal1.1g1.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314