Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g11g10kcal0.2g0.7g0.7g0.2g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g11g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g8.2g9kcal1.3g0.2g0.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g6.8g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g63kcal6.6g3.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko37g32kcal3.3g1.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal1.7g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g86kcal8.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961