Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 25g18kcal0.5g3.6g0g0.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g60g78kcal12g0g3.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g63g156kcal11.9g0g13.7g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä50g34kcal1.6g6g0.4g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g572kcal52g19.2g35.4g3.6g
Valittu annoskoko360g286kcal26g9.6g17.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna180g143kcal13g4.8g8.9g0.9g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049