Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g106g540kcal9.4g30.8g42.2g6.2g
Voi, 1 tl, 5 g75g544kcal0.7g0.7g59.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton9g30kcal2.2g1g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 75g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl93g317kcal1.9g2.8g32.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g3098kcal47g77.2g287.8g12.4g
Valittu annoskoko360g1549kcal23.5g38.6g143.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna180g775kcal11.8g19.3g72g3.1g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347