Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g115g112kcal8g14.9g0.6g6.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)125g38kcal1.2g7.5g0.2g1.2g
Makaroni, pasta 38g123kcal3.8g24.9g0.4g1.3g
Pinaatti 13g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g705kcal28g101g16.6g21.2g
Valittu annoskoko360g353kcal14g50.5g8.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna180g176kcal7g25.3g4.2g5.3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284