Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g150g555kcal6.8g46.5g37.5g5.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g60g66kcal13.8g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g75g105kcal5.8g9g5.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)56g11kcal0.3g2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1485kcal53.8g116.8g88.4g11.8g
Valittu annoskoko360g742kcal26.9g58.4g44.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna180g371kcal13.5g29.2g22.1g3g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822