Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi143g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.6g6.4kcal1.1g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl198g672kcal27.7g126.4g6.1g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1485kcal57.6g253g26.6g23g
Valittu annoskoko360g742kcal28.8g126.5g13.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna180g371kcal14.4g63.3g6.7g5.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108