Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g150g825kcal1.5g1.5g90g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten90g297kcal21.2g40.5g18.9g9.9g
Canderel makeutusjauhe20g77kcal0.6g18.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g3058kcal50.6g127.2g287.8g19.8g
Valittu annoskoko360g1529kcal25.3g63.6g143.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna180g765kcal12.7g31.8g72g5g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655