Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g156kcal13.7g0.3g11.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 30g18kcal2.9g0.9g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl133g488kcal38.5g0g37.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g53g319kcal11.1g3.5g28.7g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g10g3.2kcal0g0g0g8g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)15g38kcal2.5g5.1g0.9g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2079kcal138.4g27.2g156.2g25g
Valittu annoskoko360g1040kcal69.2g13.6g78.1g12.5g
Annoskoko puolitettuna180g520kcal34.6g6.8g39.1g6.3g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488