Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 109g373kcal11.1g76.2g1.3g3.8g
Sokeri 71g289kcal0g71.1g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow52g288kcal0.5g0.5g31.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Piimä, rasvaton (Valio)42g13kcal1.4g1.9g0g0g
Mustikka metsä- 63g28kcal0.3g4g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2042kcal31.4g309.2g70g11.8g
Valittu annoskoko360g1021kcal15.7g154.6g35g5.9g
Annoskoko puolitettuna180g511kcal7.9g77.3g17.5g3g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105