Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g90g351kcal0g88.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Raparperi 90g30kcal0.6g5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g845kcal3.2g201.8g1.4g8.4g
Valittu annoskoko360g423kcal1.6g100.9g0.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna180g211kcal0.8g50.5g0.4g2.1g
Arvot/100g100g117kcal0.4g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731