Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 55g76kcal6.9g0.2g5.4g0g
Sokeri 71g288kcal0g70.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g7.5g29kcal0g7.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.2g1.5g4.3g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2201kcal39.6g335.4g74g12.4g
Valittu annoskoko360g1100kcal19.8g167.7g37g6.2g
Annoskoko puolitettuna180g550kcal9.9g83.9g18.5g3.1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671