Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow56g159kcal10.1g35.7g0.5g5.6g
Hirvenjauheliha oma saalis45g50kcal9.9g0g1.3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g34g44kcal3.7g0.5g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g506kcal47.4g72.4g9.6g11.2g
Valittu annoskoko360g253kcal23.7g36.2g4.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna180g127kcal11.9g18.1g2.4g2.8g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226