Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g30g45kcal1.3g9.7g0g0g
Kermaviili Ingman 10%95g114kcal2.9g4.2g9.5g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g10g24kcal1.7g4.4g0.7g1.5g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 199g453kcal37.8g0g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1347kcal94g36.8g93.6g3g
Valittu annoskoko360g674kcal47g18.4g46.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna180g337kcal23.5g9.2g23.4g0.8g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745