Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)285g120kcal27.9g4.3g0.3g0g
Sokeri 61g246kcal0g60.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g738kcal55.8g130g0.6g0g
Valittu annoskoko360g369kcal27.9g65g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna180g184kcal14g32.5g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859